De webshop heeft een make-over gekregen!

Over ons

De Kamenier - voorgevel

De Kamenier

De kamenier is uitgegroeid tot een conceptstore die decoratie en andere artikelen aanbiedt in een Scandinavische stijl. Deze wordt uitgebaat door Inge Derijcke, etalagiste van opleiding en gepassioneerd door alles wat te maken heeft met decoratie en inrichting. Het assortiment omvat onder andere kussens, plaids, theelichthouders en vazen, maar ook koeienhuiden en schapenvachten, tapijten, servies, geurstokjes, geurkaarsen, handzepen en andere geurartikelen, bijzettafeltjes en zeteltjes. Kortom, alles wat nodig is voor een gezellige en smaakvolle thuis.

Inge Derijcke

“In oktober 2020 verhuisden we met de winkel naar een prachtig oud herenhuis dat we helemaal opknapten en waar we nu ook wonen, in de Kortrijkstraat in Tielt.  Nog steeds is een groot deel van ons gamma van Scandinavische origine, maar daarnaast vormen natuurlijke kleuren en materialen, handgemaakte producten en pure vormen hier een constante.

Het doel is om klanten gelukkig te maken met zorgvuldig gekozen en originele items, persoonlijk advies, mooi verpakte geschenken en een leuke babbel.